Prijzen vergelijken Eenvoudig te bestellen

CHiQ L32H7N - HD TV

€ 209,99

Helaas is er geen korte omschrijving van CHiQ L32H7N - HD TV beschikbaar. De titel of de afbeelding geeft je wellicht voldoende informatie over dit product en scroll naar beneden voor meer informatie over CHiQ L32H7N - HD TV. Heb je toch meer informatie nodig dan kan je altijd even contact met ons opnemen. ... Lees meer

Product kopen
Beste prijs: € 209,99 bij Bol·com Categorie: Merk:

Productomschrijving

De CHiQ L32H7N is een 32 inch (81,3 cm) LED tv. De televisie beschikt over Dolby Digital Plus voor kristalhelder geluid. Ook zijn de nodige streaming services beschikbaar op de televisie. Denk hierbij aan Netflix, Amazon Prime en Youtube.

Dolby Digital Plus

Haal het bioscoopplezier binnen in uw eigen vier muren. Het verbeterde Dolby-geluid met kristalhelder geluid en realistisch, virtueel surround-geluid geeft je het gevoel live aanwezig te zijn.

NETFLIX

Geniet van het diverse Netflix-aanbod aan films, series en shows via onze geïntegreerde Netflix-applicatie - met slechts één druk op de knop. (Lidmaatschap vereist om Netflix te gebruiken)

Amazon Prime Video

Geniet van onbeperkte streaming van duizenden films en serie-afleveringen, inclusief Amazon Prime premium verzending voor miljoenen artikelen.


YouTube

Start de geïntegreerde YouTube-applicatie met slechts één druk op de knop en ontdek de gevarieerde wereld van YouTube.

De CHiQ L32H7N - HD TV van chiq is het ideale product om je fotografie naar een hoger niveau te tillen. Via FotografieVergelijk.nl kan je eenvoudig CHiQ L32H7N - HD TV bestellen bij de goedkoopste leverancier. Met een product van het merk chiq verzeker je jezelf van goede kwaliteit.

Beoordeling Reacties